طراحی سایت به چه معناست؟
طراحی سایت فرآیند برنامه ریزی و ایجاد یک وب سایت است. متن، تصاویر، فایل های صوتی و تصویری و عناصر برنامه نویسی توسط طراح صفحه وب فرمت می شوند تا صفحه نمایش داده شده در مرورگر را تولید کنند. برای ایجاد صفحات قابل خواندن توسط مرورگرها، طراحان صفحات وب از زبان های نشانه گذاری، عمدتاً HTML برای ساختار و CSS برای نمایش استفاده می کنند. در دنیای وب 2.0 از زبان های برنامه نویسی دیگری مانند جاوا اسکریپت، روبی روی ریل، PHP، ASP.net و Perl برای ایجاد صفحات وب استفاده می شود تا کاربران بتوانند با سایت تعامل داشته باشند. برای سفارش طراحی سایت تا انتها با ما همراه باشید.
به طور کلی فرآیند توسعه وب سایت شامل مفهوم سازی، برنامه ریزی، پیش تولید، تحقیق، ترویج و مدیریت فایل های صوتی، تصویری و سایر فایل های چند رسانه ای مورد استفاده در صفحات وب سایت می باشد. این کار می تواند توسط یک طراح یا گروهی از طراحان با وظایف خاص انجام شود. یک وب سایت از یک صفحه اصلی به نام صفحه اصلی و بخش های مختلف تشکیل شده است که هر یک به هدف خاصی اختصاص داده شده است. صفحه اصلی یک وب سایت در مورد هدف اصلی وب سایت و به روز رسانی های روزانه صحبت می کند و ممکن است حاوی پیوندهایی باشد که کاربران را به قسمت های مرتبط وب سایت هدایت می کند.
هدف از طراحی سایت
اگر فروشنده و توزیع کننده محصولات هستید، می توانید بیشترین بهره را از وب سایت خود ببرید که ارزان تر و موثرتر از روش های بازاریابی قدیمی تر و گران تر است.
به این ترتیب شما هیچ محدودیت زمانی و مکانی ندارید و فروشگاه و بازار آنلاین 24 ساعته در شهر، ایالت و کشور شما باعث افزایش تعداد مشتریان و افزایش سودآوری فعالیت اقتصادی شما می شود. .
یک وب سایت خوب این امکان را به شما می دهد که در کوتاه ترین زمان ممکن امکانات و تصاویر کاملی را به مخاطبان ارائه دهید و از ایده های منحصر به فرد و خلاقانه خود که در رسیدن به خواسته هایتان موثر است بهره مند شوید
طراحی وب توانایی ایجاد و راه اندازی صفحات وب است.
تیم برنرز لی، مخترع وب، با راه اندازی یک وب سایت در آگوست 1991، نام خود را به عنوان اولین توسعه دهنده وب در تاریخ ثبت کرد. او در اولین وب سایت خود، از فرامتن و پیوندی برای ایمیل استفاده کرد.
در ابتدا، صفحات وب با کدهای ساده HTML نوشته می شدند، نوعی زبان برنامه نویسی که به صفحات وب ساختار ساده ای شامل سرفصل ها و پاراگراف ها و امکان پیوند دادن به صفحات وب دیگر با ابرمتن می داد. در مقایسه با روشهای دیگر، این روشی جدید و متفاوت برای کاربران بود تا به راحتی صفحات پیوند داده شده را با استفاده از مرورگر باز کنند.
با تکامل وب و طراحی آن، زبان برنامه نویسی، HyperText یا HTML، پیچیده تر و انعطاف پذیرتر شد. ابزارهایی مانند جداول که عمدتاً برای نمایش داده های گرافیکی استفاده می شدند، به زودی برای طراحی های پنهان در صفحات وب مورد سوء استفاده قرار گرفتند. با ظهور Cascading Web Templates یا "CSS"، روش نادرست طراحی جداول مخفی در صفحه با استفاده صحیح از زبان کمکی "CSS" جایگزین شد. برای طراحی سایت ورزشی کلیک کنید.
فناوری های یکپارچه سازی پایگاه داده مانند زبان های برنامه نویسی سمت سرور مانند CGI، PHP، ASP.NET، ASP، JSP، و ColdFusion و استانداردهای قالب سازی مدرن (CSS) وب سایت ها را بازسازی کرده اند. پیشرفته
علاوه بر این، با ورود فناوری های گرافیکی متحرک و انیمیشن مانند فلش، چهره وب بیش از پیش تغییر کرد و به سازندگان رسانه و طراحان وب، ویژگی های جدیدی در کنار ویژگی ها و عملکرد مرورگرهای HTML داد. .
سایت یا سایت
وب سایت مجموعه ای از فایل های مختلف مانند تصاویر، متن یا فایل های برنامه نویسی است که برای یک هدف خاص به یکدیگر پیوند داده شده اند. این فایل ها بر روی یک کامپیوتر "میزبان" یا "سرور" قرار دارند و با یک نام دامنه مشترک نامگذاری می شوند. یکی از مهم ترین خدمات اینترنتی، ایمیل است.
انواع وب سایت
وب سایت ها بر اساس کاربرد و نوع نرم افزار به چند دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:
وب سایت های استاتیک:
این وب سایت ها یک بار طراحی می شوند، اطلاعات مورد نیاز در آن وارد می شود و سپس برای ایجاد تغییرات به یک طراح وب حرفه ای یا نیمه حرفه ای نیاز است. زبان برنامه نویسی آن وب سایت ها HTML و Java Script است که در نسخه CSS نیز استفاده می شود.
از آنجایی که کد کمتری در توسعه وب سایت های استاتیک استفاده می شود، سرعت بسیار بالایی دارند. علاوه بر این، کاهش حجم کد که باعث سهولت خواندن وب سایت توسط ربات های جستجوگر می شود، از یک سو و کاهش زمان بارگذاری، از سوی دیگر باعث بهبود رتبه یا «رتبه بندی» موتورهای جستجو می شود. سایت های ثابت نیز نسبت به سایر سایت ها هزینه طراحی کمتری دارند.
ناتوانی افراد عادی در تغییر این نوع محیط، علاوه بر افزایش امنیت، از تصاویر و نماهای زیبا بهره مند خواهد شد، زیرا همه چیز اعم از اندازه متن و تصویر و همچنین همه چیز مرتب است. موقعیت مکانی واقعی و پایدار داشته باشید موقعیت مکانی هر منطقه بهترین تصمیم را گرفته است.
اما از سوی دیگر، ناتوانی افراد عادی در ایجاد تغییرات، به روز رسانی وب سایت را برای صاحبان وب سایت و مدیران وب سایت ها دشوار می کند.
توجه: وب سایت های استاتیک برای افراد، شرکت ها و سازمان هایی مناسب است که حداکثر یک یا دو بار در سال نیاز به تغییر محتوای وب سایت دارند.
وب سایت های پویا: محتوای یک وب سایت پویا پس از توسعه توسط افراد عادی که به سیستم مدیریت محتوای سایت دسترسی دارند، قابل تغییر است. زبانهای برنامهنویسی وبسایتهای پویا بسته به نیاز میتواند متفاوت باشد، اما زبانهای اصلی مورد استفاده ASP، ASP.Net و Php هستند و زبانهای کمکی CSS و Silver light یا Ajax نیز برای ایجاد ویژگیهای خاص استفاده میشوند.
در این نوع وب سایت ها ابتدا طراحی وب سایت توسط طراح ایجاد می شود، سپس محتوا توسط مدیر وب سایت تغییر می کند، مانند یک فرم قرارداد که یک بار ایجاد می شود و سپس توسط دیگری تکمیل می شود، سپس طراح مسئولیت موقعیت صحیح را بر عهده دارد. و سایز متن و اطلاع نداشته باشد تصاویر و یا سایر عناصر بعدا توسط مدیر سایت تغییر خواهد کرد، بنابراین چاره ای جز بررسی همه آنها نداشت. شرایط و همین امر تا حدودی از گرافیک و جلوه های وب سایت می کاهد. باشه
یکی از مزایای سایت های داینامیک این است که هیچ محدودیتی در ایجاد، تغییر یا حذف محتوا، تصاویر و صفحات و غیره وجود ندارد.
با توجه به اینکه در وب سایت های پویا از زبان های برنامه نویسی پیشرفته استفاده می شود، می توان توابع زیادی مانند ایجاد صفحات هوشمند، فرم ها و جستجوهای پیچیده در آنها ایجاد کرد.
استفاده بیش از حد از کد باعث می شود سایت شما به کندی بارگذاری شود و رتبه شما در موتورهای جستجو کاهش یابد.
توجه: وب سایت های پویا برای افراد، شرکت ها و سازمان هایی مناسب است که بیش از دو بار در سال نیاز به تغییر محتوای وب سایت خود دارند.
پورتال ها: پورتال یک وب سایت فعال کامل است که هدف خاصی را در یک مکان دنبال می کند، به عبارت دیگر مجموعه ای از چندین وب سایت فعال که برای رسیدن به یک هدف ترکیب شده اند را می توان پورتال نامید. به عنوان مثال، یک سایت خبری می تواند از چندین سایت فعال تشکیل شده باشد که هر کدام مدیر خود را مانند ثبت عضویت، انتشار خبر، انتشار عکس، نظرسنجی و غیره ارائه می دهند.
همچنین می توانید از تمامی امکانات صفحه پویا در پورتال استفاده کنید.
لطفا توجه داشته باشید: پورتال ها معمولا توسط سازمان ها، گروه ها و شرکت ها خریداری می شوند از آنجایی که یک فرد نیاز به نظارت بر بخش های مختلف مدیریت خود دارد، بسیار دشوار است، اگر حداقل به عنوان یک شغل پاره وقت دیده نشود.
وب سایت های فلش استاتیک و داینامیک: وب سایت های فلش یا داینامیک بر دو نوع استاتیک و نیمه دینامیک هستند و توسط نرم افزارهای خاصی ساخته می شوند.
به طور کلی وب سایت های استاتیک (استاتیک) تغییر نمی کنند و مانند وب سایت های استاتیک یک بار توسط طراح ایجاد می شوند و برای تغییر آن افراد نیاز به دانش حرفه ای یا نیمه حرفه ای در زمینه طراحی فلش دارند.
اما صفحات فلش نیمه پویا یا نیمه پویا مانند صفحات داینامیک رفتار می کنند و می توان آنها را تغییر داد، اما تغییر آنها به راحتی صفحات داینامیک نیست و میزان تغییرات بسیار محدودتر است.
یکی از مزایای وب سایت های فلش جذابیت آنهاست. گرافیک زیبا و انیمیشن های جذاب. اما یکی از معایب اصلی آنها این است که اطلاعات موجود در آنها توسط ربات های جستجوگر قابل خواندن نیست و عمدتاً سرعت بارگذاری بسیار پایین است.
توجه: وب سایت های فلش برای افراد و گروه ها و یا شرکت ها و سازمان هایی که تمایلی به تبلیغات ندارند و مشترک همه افراد از جمله موسیقی دان ها، سیاستمداران، بازیگران و گروه های موسیقی، هتل های معروف، مهمانان استراحتگاه هستند مناسب است.
صفحات مجهز به سیستم مدیریت محتوا (Content Management Systems): وب سایت های مجهز به سیستم مدیریت محتوا، معروف به CMS که مخفف Content Management System است، وب سایت هایی از نوع پورتال یا وب سایت های پویا هستند که برای اهداف خاص طراحان حرفه ای طراحی شده اند. . یا شرکت های طراحی
تمام مزایا و معایب سایت های داینامیک در مورد سایت های مجهز به سیستم مدیریت محتوا صدق می کند.
البته نباید فراموش کرد که سایت ها و پورتال های داینامیک به سیستم های مدیریت محتوا نیز مجهز هستند اما آنچه با CMS متفاوت است طراحی و سیستم های مدیریت محتوای آنها برای اهداف خاص است.
یکی از مزیت های سیستم های مدیریت محتوا نسبت به سایر وب سایت های پویا، آمادگی و جامع بودن آنهاست. بنابراین اکثر این وب سایت ها در کمتر از 3 روز کاری قابل نصب و استفاده هستند.
طراحی سایت های CMS مانند یک خط تولید است و از آنجایی که طراح تعداد محدودی نمونه تولید می کند، سعی می کند تمام سیاست های امنیتی، گرافیک ها، موارد مربوط به رتبه بندی و امتیازات موتورهای جستجو و سایر موارد تاثیرگذار را رعایت کند.
با توجه به مزایا، توصیه میشود تمامی افراد، سازمانها و شرکتهایی که شرایط داشتن یک سایت پویا را دارند، ابتدا به دنبال سیستمهای مدیریت وب مختص کسبوکار خود باشند و اگر چنین احساسی ندارند، به دنبال طراحی وب پویا باشند.
طراحی سایت
وب سایت مجموعه ای از اطلاعات در مورد یک موضوع یا موضوع خاص است. طراحی وب سایت، چیدمان و ساختار صفحات وب را که وب سایت را تشکیل می دهند، تعریف می کند. صفحات وب حاوی اطلاعاتی در مورد هدف ایجاد وب سایت هستند. وب سایت خود را به عنوان یک کتاب در نظر بگیرید. هر صفحه وب یک صفحه در یک کتاب است.
وقتی صحبت از طراحی وب سایت می شود، باید جنبه های مختلفی را در نظر گرفت که با توسعه اینترنت، اهمیت آنها بیشتر و بیشتر می شود. برای وب سایت های تجاری عمومی، موارد زیر مهمترین موارد هستند: